[PROGRAMMA] Oranjevereniging Nootdorp barst los in 2019
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Het wordt ook dit seizoen weer volle bak! (foto: Wim Dumay)
Het wordt ook dit seizoen weer volle bak! (foto: Wim Dumay)
PROGRAMMA

Oranjevereniging Nootdorp barst los in 2019

  •   1347 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Al vele jaren worden er door Oranjevereniging Nootdorp (OVN) voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp, maar zeker ook voor de omliggende wijken activiteiten en evenementen georganiseerd.

Zo zijn er de Koningsdag, Dodenherdenking, de Jaarmarkt in de Parade, verschillende activiteiten in de Kermisweek, zoals het Zomerterras, het Nootdorpse Dartstoernooi, de viswedstrijd, spelletjesmiddag en spelletjesochtend, het Beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten Nootpop. Een club enthousiaste en bezielende mensen is al druk in de weer om er ook in 2019 een waar spektakel van te maken. En aan alles moet worden gedacht: wat dacht u van het team van vrijwilligers achter de bar en BBQ bij de verschillende evenementen? Of het transportteam wat telkens weer zorgt dat het evenementenmateriaal weer telkens op tijd op de juiste plaats is?

Kernteams
In verschillende kernteams wordt er gewerkt om de activiteiten voor te bereiden en afspraken te maken, zowel intern als met externe organisaties. Kernteams zijn er voor Koningsdag, Zomerterras en Nootpop. Bij die activiteiten komt een hoop kijken: indelen van vrijwilligers, afspraken met leveranciers van eten en drinken, podia voor de optredens, sanitaire zaken op de verschillende terreinen, vergunningen aanvragen bij de gemeente en ga nog maar even door. Een hoop werk, maar waar ook een hoop lol aan wordt beleefd. Wat is er nu leuker dan het organiseren van een feestje in je eigen dorp?

Vrijwilligers
Oranjevereniging Nootdorp is een enthousiaste club met organisatoren en vrijwilligers die zorgen voor evenementen in het dorp. Deze activiteiten kunnen alleen laagdrempelig worden aangeboden met behulp van onze sponsoren en een grote groep vrijwilligers. Zou je het leuk vinden om je aan te sluiten en deel te nemen aan de OVN-organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator via de mail: vrijwilliger@oranjeverenigingnootdorp.nl.

Donateurkaarten
De activiteiten van Oranjevereniging Nootdorp kunnen mede worden aangeboden door de bijdrage van donateurs. Donateur worden is mogelijk door het kopen van donateurkaarten. In de week van 1 tot 7 april zullen deze kaarten weer worden verkocht huis-aan-huis in de wijken van Nootdorp. Maar deze zijn ook verkrijgbaar bij de verschillende activiteiten.
De prijs bedraagt slechts € 3,00 per kaart. Het leuke van deze donateursactie is dat er ook een loterij aan verbonden is: er zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld en de trekking vindt plaats op de dag van Nootpop, dit jaar 8 september. De bekendmaking van deze trekking vindt plaats via de Eendracht/Telstar en ook via de OVN-website.

Sponsoring OVN
Naast de verkoop van donateurkaarten is het ook mogelijk om Oranjevereniging Nootdorp te sponsoren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, variërend van geven van financiële of materiële bijdragen aan één of meerdere activiteiten, of bijvoorbeeld door naamsbekendheid te koppelen aan één of meerdere activiteiten. Ook voor o.a. de komende Koningsdag zijn nog mogelijkheden om zichtbare en leuke onderdelen op verschillende manieren te sponsoren. Wanneer hier interesse voor is, kan contact worden opgenomen met OVN via de mail: sponsor@oranjeverenigingnootdorp.nl.

Koningsdag 2019
Koningsdag (dit jaar op zaterdag 27 april) zal weer plaatsvinden op het speciale evenemententerrein rond de speeltuin aan de Wolverlei. De bekende onderdelen van het programma zullen niet ontbreken: de kinderkleedjesmarkt, springkussens, waterballen lopen op de vijver, pannavoetbaltoernooi, harmonie Nootdorp, Shantikoor "Schiehaven"", andere artiesten op de podia, eten en drinken. Ook Scouting Nootdorp zal weer van de partij zijn. Koningsdag wordt altijd erg goed bezocht door een groot aantal mensen (klein en groot, jong en oud). Zo zullen bewoners van verzorgingshuis Veenhage worden opgehaald en naar het evenemententerrein worden gebracht om het evenement te kunnen bezoeken. Ook voor de uitvoering en begeleiding van activiteiten tijdens Koningsdag kunnen nog extra vrijwilligers worden ingezet. Gedacht moet dan worden aan o.a. schminken, begeleiding bij de springkussens en poffertjes bakken.Wil je helpen? Stuur dan een mail naar koningsdag@oranjeverenigingnootdorp.nl.

Info Oranjevereniging
www.oranjeverenigingnootdorp.nl - Facebook


Kalender Oranjevereniging Nootdorp 2019

Koningsdag - 27 april
Dodenherdenking - 4 mei
Jaarmarkt - 6 juli
Kermisweek - di 6 augustus - zo 11 augustus
Viswedstrijd - wo 7 augustus
Spellenmiddag - woe 7 augustus
 Zomerterras - woe 7 augustus
Darttoernooi - woe 7 augustus
Spelletjesmiddag - vrij 9 augustus
Spelletjesochtend - zat 10 augustus
Beach volleybal - zat 10 augustus
Nootpop - 8 september


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>