FitStap Nootdorp
FitStap Nootdorp www.getinmotion.nl

Gezond in 2024 met FitStap

maandag 29 april 9:30 - 11:00

Je voelt je al een tijdje niet fit. En natuurlijk, meer beweging gaat je helpen maar het lukt je nog niet om de eerste stap te zetten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten, want je conditie is echt niet goed. Of je wilt liever niet binnensporten in een sportschool en vermijd liever drukte. En kun je het allemaal wel bijbenen?

Waarom FitStap? FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal. En daarbij gaan wij jou helpen.

FitStap is er voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is er voor jou! En – belangrijk – FitStap is leuk én haalbaar! FitStap is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)*In maart 2024 start alweer een vierde editie FitStap in 2024 ondersteund door de gemeente Pijnacker-Nootdorp vanuit het preventieakkoord.

De voordelen:

Meer zelfvertrouwen
Leer wandel en oefentechnieken voor het leven
Oefenstof op maat en blessurepreventie
Betere conditie en houding
Lekker buiten in de natuur oftewel ‘groen’ sporten
Samen bewegen in een kleine groep motiveert
Prikkelarm sporten (geen luide muziek of grote groepen)
Ondersteunt bij afslanken
Goede sfeer
Gratis appgebruik en jaar lidmaatschap Koninklijke Wandelbond
Aandacht voor Positieve Gezondheid
Vervolgadvies en aanbod door ervaren professionele coach met groot netwerk

Voor wie

FitStap is voor iedereen. Of je nu 25 bent of 65. Of je gezond bent of rekening moet houden met beperkingen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, artrose, reuma, burn-out of long Covid e.d. Of je maatje 36 hebt of maatje 50. FitStap is er voor jou!

Nootdorp maandag 9.30 - 11.00
4 maart 2024 is er een gratis kennismakingsles
11 maart 2024 intake/wandeltest
18 maart Nootdorp start programma

Kosten 2024?
Vanwege gemeentelijke subsidie nu voor alle inwoners slechts €74,- voor 12 weken FitStap inclusief intake en starttest (normaal €149). Dit is slechts €5,70 per week!

Volwassenfondspakketten voor mensen met een kleine beurs :
1. Volledige vergoeding FitStap programma 12 weken
2. FitStap + 1x vervolgcursus t.w.v €179.95 voor €0 dus volledig vergoed
3. FitStap + 2x vervolgcursus t.w.v. €283,90 voor slechts €59,95

Bekijk ook de checklist op de website voor nog meer mogelijkheden voor vergoedingen FitStap Nootdorp. Meer info op https://getinmotion.nl/index.php/nl/sporten-pijnacker-nootdorp/buitensport/fitstap

Locatie