Adverteren in Telstar / De Eendracht

Wanneer je op zoek bent naar een effectieve manier om de bewoners van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en omgeving te bereiken, is het adverteren in Telstar/ De Eendracht een uitstekende keuze. Deze krant heeft namelijk de grootste oplage en het breedste bereik in de regio Uden.

Indien je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie of meer informatie wenst over de mogelijkheden, staan wij graag voor je klaar om jouw doelstellingen te helpen bereiken!

Wil je meer informatie over adverteren in Telstar / De Eendracht?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons vrijblijvend bereiken via info@telstarmediacentrum.nl
of telefonisch op T. 015 - 361 54 77
tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Telstar

Wil je een groot publiek bereiken in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en omgeving?

Dan is adverteren in Telstar/ De Eendracht een slimme keuze. Onze krant heeft namelijk een oplage van 24.000 exemplaren en is daarmee dé manier om wekelijks veel inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en omstreken te bereiken met advertenties en redactionele stukken.

Met onze lokale nieuwswebsite, Telstar-online.nl, kun je maandelijks meer dan 496.000 pageviews genereren en zo een groot publiek bereiken in de regio. Wij bieden diverse advertentiemogelijkheden aan, zowel in de krant als online, om jouw doelgroep in Pijnacker en omliggende regio’s te bereiken.

Telstar/ De eendracht kort samengevat:

• Oplage krant: 24.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Pijnacker, Nootdorp, Oude Leede en Delfgauw.
• Verschijningsdag: woensdag
• Nieuwssite telstar-online.nl: 496.000 pageviews per maand

Wil je lokaal adverteren in Telstar / De Eendracht?

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 11.00 uur.
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertentie@telstarmediacentrum.nl.

Wij nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan Telstar Mediacentrum

Je bent van harte welkom op ons kantoor, gevestigd aan de Boezemweg 21 in Pijnacker. We ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van Telstar Mediacentrum aan de Boezemweg in Pijnacker


Wil je een nog groter bereik met je advertentie?

Naast het eerdergenoemde verspreidingsgebied, kunnen wij ook jouw advertentie onder de aandacht brengen in andere regio's, zoals Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Lansingerland en Hillegersberg. Zo zorgen wij ervoor dat jouw advertentie nog meer potentiële klanten bereikt en jouw boodschap nog breder wordt verspreid.

De diensten van Telstar / De Eendracht

Telstar Mediacentrum is niet alleen de uitgever van Telstar / De Eendracht, maar we bieden ook nog veel meer diensten aan die interessant kunnen zijn voor jouw onderneming. Als lokale verbinder kunnen we een totaaloplossing bieden voor het bedrijfsleven. Dit omvat onder andere het maken van websites en het beheren van jouw socialmediakanalen, het vormgeven van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Wil je meer informatie over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan onze mediabrochure, waarin je meer kunt lezen over de verschillende diensten die we aanbieden en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien en succesvol maken.