Afbeelding
VIDEO

G&P is natuurlijk het juiste adres voor Moederdag, maar ook voor tuinplantjes

Zakelijk 1.591 keer gelezen

Pijnacker - Eerst een belangrijk bericht, want op Koningsdag is G&P in Pijnacker gesloten, en op Hemelvaartsdag trouwens ook. Maar op Moederdag gaan de deuren wagenwijd open!

Net zoals op alle andere dagen: dinsdag tot en met zaterdag is de zaak altijd open. Niet alleen voor mooie boeketten, bloemen en planten, maar ook voor een gezellig praatje of planten- en bloemenadvies. De winkel van Gerda en Piet staat tot in de verre regio te boek als een van de gezelligste bloemenzaken van de regio! Ook rouw- en bruidswerk staat hoog aangeschreven.

Kom eens kijken op het Emmapark, hoekje van de Kerkweg. Momenteel is er ontzettend veel leuks te vinden voor de tuin: perkgoed, vlinderstruiken, lavendel, vaste planten. Noem maar op!

Like op Facebook!
Oh ja, weet je wat het hardwerkende echtpaar van de bloemen- en plantenzaak zo leuk vindt? Als jullie dit berichtje even liken op Facebook. Dat kan via deze link!

En niet op de laatste plaats presenteren wij jullie weer een nieuwe video. Even binnen loeren bij G&P, want wat hebben ze weer véél!

KLIK OP DE VIDEO HIERONDER.

- advertentie -


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant