Afbeelding

Vermiste jongen terecht, grootschalige zoekactie ten einde

Actueel 12.672 keer gelezen

Nootdorp - Vanmorgen hebben de hulpdiensten geruime tijd gezocht naar een vermiste jongen in de omgeving van het Spoorpad in Nootdorp. Vrienden kregen na een avondje stappen in Den Haag geen contact meer met de jongen. Na twee uur kregen de hulpdiensten en vrienden die aan het zoeken waren een verlossend bericht: de jongen had de nacht elders doorgebracht.

Hulpdiensten doorzochten de omgeving van het Spoorpad in Nootdorp, omdat daar persoonlijke eigendommen van de vermiste jongen waren aangetroffen. De jongen was uit geweest in Den Haag op Koningsnacht, maar op een gegeven moment verloren zijn vrienden het contact met hem. Het laatste signaal van de jongen werd opgevangen op het Spoorpad in Nootdorp, dat twee uur het middelpunt was van een grootschalige zoekactie. Onder meer duikers van de brandweer, speurhonden en een helikopter zochten mee.

In goede gezondheid teruggevonden

“Na bijna twee uur zoeken door de hulpdiensten, kwam tot ieders opluchting het bericht binnen dat de persoon in goede gezondheid is teruggevonden”, aldus een woordvoerder van de brandweer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant