Er was ook weer een open lucht kerkdienst.
Er was ook weer een open lucht kerkdienst.
Foto’s

BieslandDagen weer een schot in de roos

Actueel 1.979 keer gelezen

Afgelopen weekend hebben vele omwonenden weer genoten van de Bieslanddagen. Het was fantastisch weer om de leuke natuur- en cultuur activiteiten op zoveel locaties te beleven.

Het was de tweede keer dat de vernieuwde BieslandDagen plaatsvonden op veel nieuwe locaties. Aan de Korftlaan konden bezoekers naar stadsboerderij BuytenDelft, De Delftse Natuurwacht, De Papaver, Kindertuinen De Sleutelbloem, de Wildopvang en de Delftse Imkervereniging.

Ook fietsten bezoekers een rondje om de Delftse Houtplas naar stadstuinderij BuitenLeeft, Surf- en supclub Plané en Kinderopvang ZON. Ook was Staatsbosbeheer weer te vinden in het Bieslandse bos en kinderen konden een verhalenpad lopen in speelbos Biesbush.

In Klein Delfgauw genoten de gezinnen weer van een kindervoorstelling in het Notenland en van de trekker rit naar Hoeve Biesland. In het Stiltegoed konden bezoekers onthaasten en op zondag de openlucht kerkdienst bijwonen van Kerk Delfgauw. Middenin de polder hebben veel bezoekers weer genoten van de activiteiten bij de Halve Molen en ook de Groenteboerin was er dit jaar bij!

Onderweg kwamen bezoekers de Cleanup all, Werkse groen en de Inzamelhelden tegen. Zij zorgden ervoor dat het buitengebied schoon bleef en alle afval op locaties op de juiste manier wordt verwerkt.

Het Foodplein op deze locatie was nieuw tijdens de Bieslanddagen en een groot succes. Hoeve Biesland, Rode Rozen en Tortilla’s en Café Du Midi hebben de krachten gebundeld en een fantastisch Foodplein georganiseerd in samenwerking met heel veel sponsoren. Er was een afwasstraat met afwashelden, zodat er nog minder afval was. De opbrengst van dit Foodplein is voor de organisatie van de BieslandDagen.

Het bestuur van de Stichting BieslandDagen, Jan Duijndam, Rob Brandenburg en Dennis Woltman, wil bovenstaande locaties en alle betrokken medewerkers bedanken voor hun enorme inzet. Het wordt ieder jaar uitdagender om de BieslandDagen kosteloos te houden voor bezoekers. Dankzij de deelnemende locaties, de vele vrijwilligers, sponsoren en subsidieverstrekkers is dat dit jaar weer gelukt! Daar zijn we enorm trots op!

Elders in de Telstar bedanken we de hoofdsponsors Kinderopvang ZON en vakantiepark Delftse Hout en alle sponsoren en subsidieverstrekkers voor hun financiële bijdrage!

De afgeknotte molen speelde ook een rol.
Lekker samen op het gras met de barbecue aan.
Ontdekken in de moestuin.
De verkoop van lokale producten.
Drukte van belang.
Aan de kant voor deze opschepper!
Ravotten in het hooi, het echte Bieslandgevoel.
Het loeiende welkomstcomité.
De trein van Cok!
Geland in Biesland.
Dat gaat erin als lokale koek.
Uitleg over bloemen en bijen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant