Afbeelding

Wie wordt de naamgever van het Paradepaardje? Stem nu en maak kans op prijzen!

Zakelijk 1.447 keer gelezen

Nootdorp - De Parade heeft iets nieuws: het Paradepaardje! Het is een mooie knipoog naar het verleden en past perfect bij het nieuwe logo. De zoektocht naar een passende naam voor dit vriendelijke figuur was in volle gang. Tot 31 maart kon iedereen via sociale media, de website en een speciale kleurplatenactie leuke namen insturen. De creatieve inwoners stelden niet teleur; er werden meer dan 250 suggesties ontvangen!

De uiteindelijke naam wordt niet zomaar gekozen, maar met de hulp van een jury. Deze jury bestaat uit wethouder Bart van Straten, kinderburgemeester Lotte Breur, een vertegenwoordiger van de eigenaar van het winkelcentrum en de ondernemersvereniging van de Parade. Op maandag 8 april heeft de jury uit alle inzendingen een top 5 samengesteld. Nu kan er gestemd worden op deze top 5 via de website en sociale media. Niet alleen de bedenkers van de naam maken kans op een mooie prijs, maar ook de stemmers op de top 5.

Op zaterdag 20 april 2024, tijdens het evenement ‘Straatparade - Lekker Dorps Genieten’, wordt om 11:00 uur op het Paradeplein samen met de jury de winnende naam bekendgemaakt. De onthulling wordt gedaan door de kinderburgemeester en wethouder Bart van Straten, in aanwezigheid van de bedenkers van de vijf namen, de winkeliersvereniging en een vertegenwoordiging van de eigenaar van het winkelcentrum. Natuurlijk is iedereen die het leuk vindt om erbij te zijn van harte welkom! De winnaar ontvangt de allereerste Paradepaardje-knuffel.

Het Paradepaardje zal steeds vaker te zien zijn in de Parade, zodat het paardje al snel niet meer weg te denken is. Als extraatje zal er dit jaar maandelijks een Paradepaardje-knuffel worden weggegeven aan mensen uit Pijnacker-Nootdorp die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een bijzondere prestatie hebben geleverd, of simpelweg grote fans zijn van de Parade. Bezoekers en volgers op sociale media worden natuurlijk uitgenodigd om mee te denken over wie deze knuffel verdient.

Stemmen kan hier: Paradepaardje 2024 - LOCO Socials - Parade Nootdorp (loco-concepts.nl).


- advertentie -


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant