Afbeelding

Milwaukee viert 100 jaar jubileum met groots evenement bij Van Opzeeland Techniek

Zakelijk 3.372 keer gelezen

Milwaukee, een pionier op het gebied van technologische innovatie, viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren, slaan ze de handen ineen met Van Opzeeland Techniek voor een speciaal evenement op donderdag 2 mei van 12:00 tot 19:00 uur in de winkel aan de Laan van Ambacht 19 te Nootdorp.

Wat staat er op het programma voor deze feestelijke dag? Bezoekers kunnen zich verheugen op live demonstraties van diverse Milwaukee machines door productspecialisten. Een unieke kans om de nieuwste technologieën in actie te zien en te ervaren wat Milwaukee te bieden heeft.

Als kers op de taart heeft Van Opzeeland Techniek een speciale aanbieding: bij aanschaf van een M12- of M18-machine ontvang je een gratis accu*. Daarnaast doe je automatisch mee met een spannende winactie, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Dus, ben je een liefhebber van technologie of wil je gewoon een gezellige dag beleven? Kom dan zeker langs op dit unieke jubileumevenement! Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@vanopzeelandtechniek.nl.

*Voorwaarden zijn van toepassing.


- advertentie -


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant