Portret Chris van Waes
Portret Chris van Waes jacqueline louter-hoos | www.jaxpix.nl

Vandaag: Van Waes koopt goud en zilver

Zakelijk 824 keer gelezen

Op zondag 14 april 2024 keert juwelier en antiquair Chris van Waes terug naar NH Hotel Zoetermeer voor zijn bekende inkoopdag van oude sieraden en edelmetaal. Sinds 2012 biedt Van Waes deze service aan, waarbij hij particulieren de mogelijkheid biedt om hun oude sieraden en andere waardevolle items van goud en zilver te verkopen.

Als gediplomeerd juwelier beoordeelt Van Waes elke aangeboden item op professionele wijze, waarbij hij niet alleen het gewicht, maar ook de esthetische waarde van het ontwerp in overweging neemt. Hierdoor biedt hij eerlijke prijzen aan de verkopers. Privacy staat hoog in het vaandel, dus elke bezoeker wordt individueel ontvangen.

Wie interesse heeft om zijn oude sieraden of ander goud en zilver te verkopen, kan langskomen op zondag 14 april van 11.00 tot 17.00 uur in Hotel NH Zoetermeer, gelegen aan Danny Kayelaan 20, 2719 EH Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0174 - 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl. Bezoek ook de website www.chrisvanwaes.nl voor details.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant