Afbeelding

DSVP knokt zich terug na vroege achterstand tegen PGS/Vogel

Sport 995 keer gelezen

Over het eerste kwartier was weinig te vertellen; beide ploegen hadden geen kans gehad. Wel kon je zien dat PGS/Vogel DSVP liet komen en wachtte op de fouten om er dan snel uit te komen. Maar DSVP voetbalde zich daar knap onderuit, maar echt enerverend was het niet. Het eerste doelpunt, met een mooie lob, viel voor PGS/Vogel.

Nog geen tien minuten later lag de tweede voor PGS/Vogel erin. Bijna was het derde doelpunt gevallen, ware het niet dat de bal via de paal in de handen van keeper Björn Bėnard terecht kwam. Ruststand 0-2. DSVP kwam gelukkig anders uit de kleedkamer dan bij de eerste helft. Het begon met een schot op de lat. Kort hierna werd de hoekschop van Rowdi prima ingekopt door Nick van der Eijk. Omdat PGS/Vogel uitgeblust leek, konden zij niets tegenover het DSVP-spel brengen. De gelijkmaker kon dan ook niet lang uitblijven. Een verre ingooi kwam wederom bij Nick en zijn schot zorgde voor de 2-2. Met nog 12 minuten te gaan kwam de voorzet van Ed Jones bij Nick die deze bal wederom in het doel schoot, zijn derde dus. Zaterdag speelt DSVP bij en tegen koploper Graaf Willem II/VAC.

Verslag: Henk Brink
Foto’s: Lenie Kaptein