Mannen vinden winkelen bij Smit Mode een feestje
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Gastheer/verkoopadviseur Jeffrey Boensma zorgt ervoor dat winkelen voor mannen geen bezoeking wordt.
Gastheer/verkoopadviseur Jeffrey Boensma zorgt ervoor dat winkelen voor mannen geen bezoeking wordt.

Mannen vinden winkelen bij Smit Mode een feestje

  •   938 keer gelezen

Jeffrey Boensma van Smit Mode weet prima dat mannen per definitie niet zo van winkelen houden, dus maakt hij er en feestje van. Met een heerlijke bak koffie, een glaasje, een hapje, persoonlijk advies en heel veel keus: "Mannen houden niet van veel passen, bij ons is winkelen voor nieuwe kleding geen pijnlijke aangelegenheid meer".

De methode van Jeffrey werkt want tijdens de koopavonden en de koopzondagen is het op de herenafdeling aan het eind van het jaar drukker dan bij de vrouwen. Zeker op 23 december wordt er weer veel volk verwacht als de winkel van 12.00-17.00 uur open is.

"Mannen willen er goed gekleed bijlopen, want dan voel je je ook gewoon goed. Goed zittende mooie kleding geeft zelfvertrouwen en dat kan bij ons in alle stijlen", zo vertelt Jeffrey die direct aangeeft wat de modekleur van dit seizoen is met de kreet: "Groen moet je doen", en dat is te zien in de grote winkel van Smit Mode in de Parade. Waar natuurlijk nog veel meer te vinden is dan alle tinten groen die uitstekend te combineren zijn met blauw, grijs, zwart en uiteraard kerstrood.

Peaky Blinders-style
De dandyachtige style uit de Engelse jaren twintig, weergegeven in de netflixserie Peaky Blinders, is weer helemaal terug in het straatbeeld. Een mooi hemd, een giletje, een petje en dat sportief gemaakt met een mooie jeans. Een hedendaagse eyecatcher, met een knipoog naar vroeger. Jeffrey toont het zelf, zittend op de motor die prominent in de winkel staat.

Sportinvloeden
Ook de sport heeft definitief zijn intrede gedaan in de wat nettere kledinglijnen. Truien en broeken met biezen aan de zijkant, broeken met koordjes in de band voorzien van elastiek, outdoorbroeken met zakken aan de zijkant van de pijpen en sportieve overhemden en polo's. Sportief en toch heel gekleed en vooral ontzettend comfortabel.

Gehaakte overhemden
De overhemden die helemaal hot zijn momenteel, zijn gehaakte overhemden. Daardoor hebben ze een enorm hoog stretchgehalte, zijn mooi getailleerd, strijk- en kreukvrij en zeer comfortabel. Deze nieuwe hemden tonen aan dat een overhemd geen keurslijf meer hoeft te zijn.

Kostuums
De pakkencollectie van Smit Mode is zeer ruim. In alle pasvormen is een pak te vinden. De merken Roy Robson, 7 Square, Benvenuto, Common Sense, zijn allemaal aanwezig. Deze pakken worden uiteraard passend gemaakt, maar daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om met luxe stoffen een compleet maatpak te laten maken, volledig naar eigen smaak, met keuze voor de stof, binnenvoering en knopen en voor de prijs hoeft u het niet te laten. U zult versteld staan.

Gastheer, verkoper en smaakmaker Jeffrey Boensma maakt er geen geheim van dat hij dol is op het vak dat hij uitoefent, namelijk persoonlijk advies geven aan elke klant die Smit Mode binnenkomt. Met Jeffrey wordt winkelen een feestje.

Winkelcentrum Parade
Korte Baan 35  
2632 GL
Nootdorp
Tel. 015-310 9011 
www.smitmode.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>