Logo telstar-online.nl
Jan van der Sman is trots dat er een boek verschijnt met zijn pentekeningen.
Jan van der Sman is trots dat er een boek verschijnt met zijn pentekeningen.

Pentekeningenboek Jan van der Sman in verkoop

  •   keer gelezen   Actueel

'Nootdorp in pennenstreken', dat is de titel van het boek van Jan van der Sman dat vandaag officieel wordt gepresenteerd bij Grand Café 1837 op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerkweg in Nootdorp.

Het historische pand waarin 1837 is gevestigd is een van de 108 pentekeningen van Jan van der Sman te vinden zijn in het boek dat is uitgegeven door de Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp. Nootdorper Jan van der Sman is al dertig jaar pentekenaar. Zeker driehonderd Nootdorpse panden en plekjes heeft hij vereeuwigd. In veel gevallen zijn die panden er niet meer en dus herleven ze in het pentekeningenboek dat is vormgegeven door Gerard Nijboer van Geraphics in Pijnacker en gedrukt door Nivo in Delfgauw. Een puur lokale productie dus.

Te koop
Het boek is vanaf zaterdag voor 24,95 euro te koop bij Drogisterij Aad van Leeuwen in de Dorpsstraat, bij Bruna Nootdorp, Bruna Pijnacker en bij Van Atten in Pijnacker. Vrijdag is het bij 1837 voor 22 euro verkrijgbaar. Per tien boeken geeft Jan vijf euro aan het Sophia Kinderziekenhuis. De boekpresentatie begint vrijdag om 16.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Meer berichten