Tuinieren is altijd weer een feest.
Tuinieren is altijd weer een feest.

Kindertuinen in Nootdorp klaar voor droge zomer

Actueel 1.506 keer gelezen

Dat het zomers alsmaar warmer en droger wordt weten ze bij Kindertuinen De Keizerhof Nootdorp als geen ander. Een mooie zomer is natuurlijk superfijn voor de kinderen die bij de Keizerhof tuinieren maar langdurige droogte is minder fijn voor de groenten die de kinderen zelf zaaien, poten en oogsten. Vorige zomer was het met gieters en de tuinslang water geven geen succes. Dit jaar is alles anders want de vrijwilligers hebben eigenhandig een vernuftig sproeisysteem aangelegd.

De vrijwilligers seizoenstartborrel van 6 april was het ideale moment om het sproeisysteem te testen. Met die bijeenkomst werd de periode van het zomerklaar maken van het kindertuinencomplex afgesloten. Het complex ligt er nu weer prima bij. Laat de kinderen maar komen, net als die fijne warme droge zomer! Bij Kindertuinen De Keizerhof Nootdorp zijn ze er klaar voor. Het is altijd weer een feest om te zien hoe geweldig de kinderen het vinden om met een tas vol groenten naar huis te gaan. Er zijn zelfs kinderen die maar weinig groenten lusten, als het van hun eigen tuintje komt, deze groente toch eten.

Lijkt het u wat voor uw kind? Neem dan contact op met 015-889 41 18 of met info@kindertuinen-nootdorp.nl. Zie ook www.kindertuinen-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant