Logo telstar-online.nl
<p>Het was ontzettend gezellig. De waardering en dank is dan ook groot.</p>

Het was ontzettend gezellig. De waardering en dank is dan ook groot.

Gasten De Zonnebloem vermaken zich kostelijk

  •   keer gelezen   Actueel

Gezien de vele leuke reacties van de vorige jaren is op vrijdag 8 oktober door De Zonnebloem Nootdorp opnieuw een spelletjesmiddag georganiseerd. Het was weer een geslaagde middag in gebouw Nové.

Een aantal gasten gingen klaverjassen, anderen speelden Rummikub of Mens Erger Je Niet. Wat vooral door de gasten zeer gewaardeerd wordt, is het in een gemoedelijke sfeer ontmoeten van gelijkgestemde bekende en nieuwe plaatsgenoten. Dit gebeurde onder het genot van een hapje en drankje. Als afsluiting van de middag kregen alle gasten een leuk presentje mee naar huis. De Jumbo Nootdorp, Chocolaterie De Lelie en Restaurant Cornelia waren sponsor deze middag. Zowel de gasten als vrijwilligers kunnen met plezier terug kijken op deze gezellige spelletjesmiddag.

Rabo ClubSupport
De Zonnebloem Nootdorp doet dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Elk jaar wordt een deel van de winst van de Rabobank teruggegeven aan de maatschappij en de leden beslissen mee. De vrijwilligers van de Zonnebloem zetten zich in voor inwoners van Nootdorp met een lichamelijke beperking. Als u lid van de Rabobank Zuid-Holland Midden bent kunt u tot 24 oktober uw stem uitbengen op “rabo clubsupport” met zoekwoord “Zonnebloem Nootdorp”. De Zonnebloemgasten en vrijwilligers in Nootdorp hopen op uw stem.

Meer berichten