Afbeelding

DSVP krijgt loon naar werken

Sport 94 keer gelezen

Pijnacker - Semper Altius startte de wedstrijd voortvarend, maar door de redding op de doellijn door Matthijs van Horssen bleef DSVP in de 5e minuut een achterstand bespaard. Vijf kansen had DSVP in de éérste helft maar de opgelegde kansen konden niet worden omgezet, mede door paal en lat. De voetbalwet "als je zelf niet scoort krijg je er één om je oren" sprak men massaal uit in de rust.

DSVP kwam echter sterk uit de kleedkamer, ze wonnen meer persoonlijke duels en de passing werd beter. Zo kon in de 78e minuut een passe van Hozan Hussaini op Rob Meier niet onderschept worden en hij zag  Joey van Wijk voor het doel vrij staan speelde hem aan en deze tekende de 0-1 aan. Semper Altius trachtte nog wel het tij te keren maar door de onverzettelijkheid van DSVP leverde dit geen kansen op. En toen de scheidsrechter voor het einde floot was DSVP verdiend drie punten rijker. De spanning onderin is weer geheel terug.