Verslag HCP Heren 1

Sport 45 keer gelezen

Pijnacker - Na de onnodige en niet verdiende nederlaag van vorige week tegen Catwijk leken de heren uit Pijnacker gebrand op een overwinning tegen het zwakke team uit Woerden.

De wedstrijd begon net als vorige week als een deceptie; Pijnacker met het creatieve spel overmeesterde Woerden de eerste 20 minuten, maar creëerde weinig kansen die zouden kunnen leiden tot een doelpunt. Het niet scoren uit de makkelijk behaalde strafcorners was net als vorige week een probleem voor Pijnacker. Het bleef ook 0-0 met rust.

De tweede helft begon slecht voor Pijnacker; binnen een paar minuten profiteerde Woerden van de fouten die Pijnacker maakte. Gelukkig maakte D. Hogerzeijl vrij snel 1-1 met een sleeppush uit een strafcorner. De teams waren vanaf dat moment redelijk in balans tot het vreemde moment in de cirkel van Pijnacker; een speler vond het nodig de keeper F. Dirkse te slaan op de helm. De scheidsrechter zag het, maar reageerde zeer, maar dan ook zeer mild met een rode kaart.

Enfin, hoewel Woerden 10 minuten doorspeelde met 10 man, scoorde de ploeg zeer betreurend toch nog 2 keer. Samenvattend had Pijnacker wel meer creativiteit, maar benutte het de strafcorners en kansen niet goed, waar Woerden dit wel deed.

De laatste twee zondagen voor de winterstop, 25-11 en 2-12 zijn beide Superzondag, waarop alle teams thuis spelen. Kom gerust eens langs voor een gezellige hockeydag.