Delftse beroofd van tas

Regio 31 keer gelezen

Delft - Graag jullie aandacht voor een triest incident bij de buren. De recherche van Bureau Delft onderzoekt een diefstal met geweld en is op zoek naar getuigen. Het slachtoffer, een 48-jarige Delftse, wandelde woensdag 4 januari omstreeks 22.15 uur naar huis over de Griegstraat, toen zij van achteren door drie mannen werd aangevallen.

De vrouw was in het gezelschap van haar dochter en werd enkele meters over de grond meegesleurd door de rovers. Signalement van de mannen. Dader 1: Donkergetinte man, droeg een zwarte jas tot de heup met capuchon, ongeveer 1.80 m lang. Dader 2: Donkergetinte man, droeg eveneens een zwarte jas tot op de heup met capuchon, ongeveer 1.80 m lang. Dader 3: Lichtgetinte man, droeg een grijs vest tot op de heup, was ongeveer 1.75 m lang.

Tips?
Ben je getuige geweest van deze beroving of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant