Afbeelding

Voorburgse Mary-Ann Matthysse vermist

ma 24 okt 2011, 15:17 Regio

UPDATE Voorburg - Sinds woensdag 19 oktober wordt vanuit haar woning in Voorburg de 53-jarige Mary-Ann Matthysse vermist.

De vrouw is met onbekende bestemming vertrokken en van haar ontbreekt sindsdien ieder spoor. Haar familie maakt zich vanwege de geestelijke gesteldheid van de vrouw ernstige zorgen.

Mary-Ann is een blanke vrouw van 1.72 meter lang met een slank postuur. Zij heeft dun, donker hennarood haar en was vermoedelijk op het moment dat zij van huis ging, gekleed in een zwart colbert en een zwarte lange broek.

Heeft u Mary-Ann sinds woensdag 19 oktober nog gezien of weet u waar zij op dit moment verblijft, neem dan contact op met de recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Update: De politie in Leidschendam-Voorburg is niet langer op zoek naar de vermiste Mary-Ann Matthysse uit Voorburg. Verschillende bekenden van de vrouw zagen en spraken haar de afgelopen dagen in de regio Amsterdam en meldden dat de vrouw enigzins verward is, maar niet in een zorgelijke toestand verkeerd.

Uit de krant