Beelden overval C1000 in Delft

Regio 94 keer gelezen

Delft - Twee gewapende mannen met bivakmutsen overvielen zaterdag 29 mei een filiaal van supermarkt C1000 aan de Vrijheidslaan.

Omstreeks 19.45 uur, vlak voor sluitingstijd, kwamen de mannen de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens. De mannen gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor en renden de Vrijheidslaan af, in de richting van het park.

Via het parkje, de mannen zijn dan inmiddels gestopt met rennen en hebben de bivakmutsen af, komen ze via de Adenauerlaan op de Raad van Europalaan, waar zij in een donkerkleurige personenauto stappen. Omdat de Raad van Europalaan een doodlopende straat is, kunnen de mannen de wijk alleen uit door opnieuw langs de C1000 te rijden.

Heeft u iets gezien van de overval of heeft u anderszins informatie over de daders? Heeft u de mannen wellicht voor de overval zien rondhangen in de buurt van de supermarkt aan de Vrijheidslaan? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Delft via nummer 070 - 424 1500. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

> Extra pica daders


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant