Logo telstar-online.nl

Vrouw beroofd, politie zoekt getuigen

  •   keer gelezen   Regio

Ypenburg - Een 20-jarige Haagse is zondagochtend 21 december om 03.25 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. De vrouw fietste op de Laan van Hoornwijck toen zij door twee mannen werd tegengehouden.

De mannen bedreigden de vrouw met een vuurwapen en eisten haar pinpas en pincode. Nadat een van de daders haar rugtas had afgepakt, stapten de twee in een auto die vanaf de Singel kwam aanrijden. De vrouw zag dat de overvallers wegreden in de richting van de Laan van Kans.


Grotere kaart weergeven

Het signalement van de daders luidt:

dader 1: man met een lichtgetinte huid, ongeveer 1.75 m lang. Hij had een slank postuur, smal gezicht en halflang zwart haar tot op zijn oren. Hij had oneffenheden in zijn gelaat. Hij droeg een zwart jack en een lichte spijkerbroek. Hij had een sjaal voor zijn gezicht gebonden.

dader 2: man met een getinte huid, ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg een zwarte jas. Verder kon het slachtoffer zich niet veel van deze dader herinneren.

Volgens het slachtoffer reed er tijdens de beroving automobilist in een donkerblauwe auto langs. Vlak nadat zij was beroofd, fietste een man langs. Hij kwam vanuit de richting van de Laan van Kans. De politie is op zoek naar getuigen en wil heel graag in contact komen met deze twee mensen.

Heeft u informatie die de politie kan helpen, of fietste / reed u op de Laan van Hoornwijck ten tijde van de beroving? Bel dan met (0900)8844. Liever anoniem, bel dan (0800)7000.

Meer berichten