Afbeelding

Ingezonden: vuilnisbelt bij SV Nootdorp en basisschool de Waterwilg

Ingezonden 2.972 keer gelezen

Ik wil graag mijn ongenoegen uiten over de vuilnisbelt op de parkeerplaats van SV Nootdorp en basisschool de Waterwilg in Nootdorp.

Ondanks dat ik volledig begrijp dat een groot deel van de verantwoording en het probleem ligt bij de “gebruikers” van deze papiercontainers is het al jaren een grote vuilnisbelt naast de school en het voetbalveld van SV Nootdorp.

Ik vind het onbegrijpelijk dat dit keer op keer kan gebeuren zonder dat er een concrete oplossing komt. We hebben het over een locatie waar van maandag tot en met zaterdag voor de school en de voetbal dagelijks honderden kinderen komen. De kinderen leren op school over de klimaatveranderingen en over het behoud van de natuur en de bewustwording van je omgeving, maar wanneer ze een stap buiten de schooldeur zetten worden ze geconfronteerd met een vuilnisbelt. Leg dat maar eens uit!

Soms gaat het een klein poosje goed, maar over het algemeen is het er een dumpplek en liggen er levensgevaarlijke voorwerpen in en rond de containers. Om nog maar te zwijgen van het straatbeeld.

Inwoner van Nootdorp


Uit de krant