Geef uw mening over verkeer!

Gemeente 78 keer gelezen

Vanaf 8 juni kunt u uw mening over het verkeer in de gemeente Pijnacker-Nootdorp geven. Vanaf die datum is de enquete zes weken lang te vinden op Enquête verkeersveiligheid. Daarmee kunt u uw mening geven over de verkeersveiligheid op de wegen in Pijnacker-Nootdorp. Zo kunt u bijvoorbeeld in de enquête zelf locaties aanwijzen die u als onveilig ervaart.

De resultaten van de enquête gaat de gemeente Pijnacker-Nootdorp gebruiken voor het maken van een analyse van de verkeersveiligheid in de gemeente. Uit deze analyse komt naar voren welke soort wegen voor de gemeente belangrijke aandachtspunten moeten zijn en waar de grootste veiligheidsknelpunten liggen. De gemeente Pijnacker-Nootdorp doet dit onderzoek samen met de gemeente Delft. Voor het uitvoeren van de analyse heeft de gemeente verkeersadviesbureau VIA uit Vught gevraagd. Na de zomer van dit jaar moet het klaar zijn.

Tot 17 juli invullen

De enquête is te vinden via Enquête verkeersveiligheid. De enquête blijft tot en met 17 juli op internet staan, dus u kunt tot dat moment de enquête invullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant