Sarhat en Niwar Massouri (links) in de nieuwe kapperswinkel in De Diamant op het Raadhuisplein in Pijnacker (foto: Judy Pijnacker).
Sarhat en Niwar Massouri (links) in de nieuwe kapperswinkel in De Diamant op het Raadhuisplein in Pijnacker (foto: Judy Pijnacker).

Barbershop Judy na Berkel nu ook in Pijnacker

Commerciele berichten 2.074 keer gelezen

Pijnacker - De heren- en jongenskapperszaak Barbershop Judy is al sinds 1 december 2017 te vinden aan de Esdoornlaan 5a in Berkel en Rodenrijs. Sinds kort is er een tweede vestiging in het centrum van Pijnacker, aan de Ackershof 33, tegenover de winkel van de BRUNA. In de zogenoemde Diamant op het Raadhuisplein.

De oprichter/eigenaar is Sarhat Massouri. Hij is er terecht trots op dat hij de succesvolle zaak van Berkel en Rodenrijs nu een vervolg heeft kunnen geven met een tweede kapperszaak in Pijnacker. De 29-jarige Sarhat runt de zaak in Pijnacker samen met zijn jongere broer Niwar van 24 jaar.

Dat ze nu ook in Pijnacker zijn begonnen, komt deels ook doordat veel jongens en mannen uit Pijnacker de weg naar de salon in Berkel wisten te vinden. Zij kunnen nu in hun eigen dorp Pijnacker terecht. Grappig dat deze maandagmiddag een jongeman uit Berkel in Pijnacker even zit te wachten totdat hij aan de beurt is.

De maandag is namelijk de enige dag dat de zaak in Berkel gesloten is, zoals in Pijnacker de zondag de enige dag is dat Babershop Judy niet open is. Als je Berkel en Pijnacker bij elkaar optelt, is Judy dus zeven dagen per week geopend. Op gewone dagen van 10.00 tot 19.00 uur en op de zondag en de maandag van 12.00 tot 18.00 uur.

Sarhat is dus zeven dagen per week met zijn werk en zijn bedrijf bezig, maar dat stoort hem helemaal niet. Hij is zich bewust van de doelen en kansen die hij heeft mogen waarmaken. “We vinden het geweldig dat onze zaak in Berkel meteen al zo goed liep en we zijn trots dat we nu ook in Pijnacker onze kracht en ons talent kunnen laten zien.”

De kracht van Barbershop Judy is het vakmanschap ofwel de kwaliteit van het werk, gecombineerd met scherpe prijzen en optimale communicatie met de klant/opdrachtgever.

“Het is een kwestie van goed luisteren wat iemand qua kapsel wil. Iedere klant kan het krijgen zoals hij het hebben wil, maar we zijn ook eerlijk en zeggen het als wij denken het gewenste kapsel misschien toch niet het meest ideale is. En die eerlijkheid wordt op prijs gesteld.”

Dat zegt ook de jongeman uit Berkel die nu in Pijnacker is aanbeland. “Ze leveren prima werk voor een prima prijs en ze verlenen altijd optimale service en klantvriendelijkheid. Daarom kom ik al een paar jaar bij Barbershop Judy.”

Een barbershop is puur gericht op jongens en mannen. De lijst met te verrichten handelingen en bijbehorende prijzen is heel helder. Er zijn aparte tarieven voor kids van 0 tot 7 en voor junioren van 8 tot en met 15. En daarboven voor jongens en mannen vanaf 16 jaar. De prijzen staan op de site en op een folder en zijn ‘haarscherp’, ook voor het ouderwetse scheren en het in model brengen van de baard.

Sarhat vertelt dat hij zich bewust heeft gespecialiseerd als mannen- cq herenkapper. Geen haar op zijn hoofd die er op dit moment aan denkt ook het haar van vrouwen en meisjes te gaan ‘behandelen’.

Intussen werkt hij met een flink team. Moet ook wel met zeven werkplekken in Berkel en drie in Pijnacker; een aantal dat nog uit te breiden is. Sarhat vindt het leuk om samen met zijn broertje en medewerkers de trends bij te houden. Het Pellekapsel is nog steeds hip en daarnaast zijn er nog veel meer voetballers die dan met dit en dan met dat ‘haarfoefje’ op de proppen komen. Het Bellinghamkapsel is op dit moment hot. Jude Bellingham is de spits van Real Madrid. Daar is overigens niet de zaak naar vernoemd. Judy is de naam van een van de jongere broers van Sarhat en Niwar!

Afspreken hoeft niet maar kan wel. In Berkel en Rodenrijs via 06 - 8788 7722 en in Pijnacker via 06 - 4911 1171. Alle andere informatie staat op de site: www.barbershopjudy.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant