Afbeelding

Zeeman opent winkel in Nootdorp

Actueel 4.222 keer gelezen

Nootdorp – Zeeman, het Nederlandse familiebedrijf die kwalitatieve basics en textielproducten verkoopt, opent een winkel in Nootdorp. De nieuwe winkel, met als adres Korte Baan 21, heeft een licht interieur en is overzichtelijk qua opzet. De opening van de winkel wordt woensdag 22 mei gevierd met korting en cadeaus. 

Klanten die de winkel op die dag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste vierhonderd klanten een welkomstgeschenk. De winkel heeft een licht interieur, en de winkel is overzichtelijk qua opzet, wat het gemakkelijk maakt om producten te vinden. In deze winkel wordt het nog steeds bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet. 

Een winkel voor iedereen 

Regiomanager Wouter Swaneveld is trots op de nieuwe Zeeman-winkel aan de Korte Baan 21: “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel. Graag laten we Nootdorp kennismaken met onze toegankelijke en betaalbare producten, vooral mensen met een kleine portemonnee.” In de nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled. 

De winkel in Nootdorp hanteert de volgende openingstijden:

Maandag: 09.00 – 17.30
Dinsdag: 09.00 – 17.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 09.00 – 17.30
Vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant