Afbeelding

J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion: unieke winkelervaring dichtbij huis

Zakelijk 1.788 keer gelezen

Sinds kort heeft Berkel en Rodenrijs er een prachtige winkel bij: J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion. Met een toewijding aan kwaliteit en klantenservice die al meer dan twee decennia de toon zet, biedt J22 een unieke winkelervaring. Of het nu gaat om de nieuwste herenmode, een schitterend sieraad of een horloge, eigenaren Dennis en Monique Jasper van J22 staan garant voor een assortiment waarin elke klant iets bijzonders kan vinden.

Herenkleding

J22 heeft een breed assortiment vrijetijdsmode met ruime keuze in merken als PME Legend, Cast Iron, Vanquard, Blue Industry, Hugo Boss en nog vele andere merken. Perfect voor de moderne man, die waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

“Ik weet dat ik bij Dennis en Monique de beste service krijg”

Sieraden & horloges

Bij J22 vind je niet alleen herenkleding, maar ook sieraden en horloges voor dames en heren. In de winkel zijn verschillende merken verkrijgbaar, waaronder Hugo Boss, Tommy Hilfiger, G-Shock, Samsung , Ti-Sento, Blush, My Jewellery, Buddha to Buddha, PSCallme en nog vele andere. Binnenkort kan men bij J22 ook terecht voor trouwringen. Daarnaast is J22 een Buddha to Buddha servicepunt.

Service

“Esther van Zetten en haar man zijn al ruim 20 jaar vaste klant bij J22. Tijdens het interview komen ze toevallig de winkel binnen. “We rijden met alle liefde een stukje verder voor goede service, want dat is wat je bij J22 krijgt. We kopen naast herenkleding ook bijna al onze sieraden hier. Ik weet gewoon dat ik bij Dennis en Monique de beste service krijg.”

Contactgegevens:

Westerwater 40B
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 503 6806
E-mail: info@j22mode.nl
www.j22mode.nlStuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant