Het zangkoor PUUR organiseert komend weekend een plantjesmarkt.
Het zangkoor PUUR organiseert komend weekend een plantjesmarkt.

Planten- en boekenmarkt bij Nove voor PUUR!

Actueel 878 keer gelezen

Nootdorp - Het immer enthousiaste en geestdriftige gemengde gospelkoor PUUR! van de Dorpskerk Nootdorp bestaat dit jaar vijftien jaar.

Vlak voor de Kerst, op zondag 22 december, is er een jubileumconcert bij CulturA & Zo. Dat kost natuurlijk een paar centen en om wat te kunnen ‘sparen’, organiseert het koor op de vrijdag en de zaterdag voor Pinksteren een planten- en boekenmarkt bij Nove in de Dorpsstraat. Ook worden er bordspelen verkocht. 

Op vrijdag 17 mei van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om voor niet te veel geld en voor het goede doel kwalitatief hoogwaardige perk- en potplanten te kopen. PUUR! zorgt bij Nove voor een aangename sfeer, waar het onder het genot van een kopje koffie of thee goed toeven zal zijn. Onderzoek wijst uit dat melodieuze zuivere muziek ook goed is voor de planten die dus een goede start zullen hebben. Kom gezellig langs op een van de twee of op beide dagen, drink een kop koffie of thee met zelf gemaakte lekkernijen erbij. Info: conny.kees@hetnet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant