poster
poster FF Anders

Pinksterfeest FF Anders

zaterdag 18 mei 2024 14:00 tot 16:30

Pinksterfeest FF Anders

Op zaterdag 18 mei kunnen kinderen, tieners en volwassenen tussen 14.00 en 16.30 uur in de Ontmoetingskerk (Klapwijseweg 91, Pijnacker) samen Pinksterfeest vieren. Met lekker weer gan wij dan vooral buiten samen allemaal leuke activiteiten rond het thema Pinksteren beleven en mooie dingen maken. 

Allerkleinste kinderen kunnen ook voor een deel van het programma komen, het beste tussen 16.00 en 16.30 uur. Opgeven van tevoren (erg fijn voor de organisatie ) kan via ffandersinfo@gmail.com, met de leeftijd en de namen van de kinderen erbij. Zonder opgeven komen kan altijd! Kinderen t/m 7 jaar graag alleen met een volwassene begeleider. Deelname is gratis. FF Anders is aangesloten bij Kliederkerk Nederland. 

Locatie