Afbeelding

Brocker van HBS naar Wippolder

Sport 651 keer gelezen

Delfgauw - De ervaren en ijzersterke verdediger Brayen Brocker zal komend seizoen het shirt van het Delftse/Delfgauwse Wippolder dragen (zie foto). De lange en ijzersterke verdediger gaf in gesprek met trainer Mark Moen aan zijn inmiddels indrukwekkende carrière een vervolg te willen geven bij de blauw witten.

De club is de laatste jaren aan een opmars bezig en Brocker hoopt met zijn ervaring en drive een bijdrage te kunnen leveren om nog meer ervaring in de ploeg te brengen en wederom tot resultaten te komen.

Brocker: “met een aantal andere spelers zoals van Heyst, Venema, Seffelaar en Overvliet hoop ik de jonge gretige spelers uit de selectie een stap verder te brengen. Met Rob Overvliet speelde ik overigens een aantal jaren erg prettig samen in de tweede divisie bij Noordwijk en we behaalden daar mooie successen. Ik heb zin in een mooi nieuw avontuur waarbij ik ook nog eens de andere belangrijke dingen in het leven de tijd en aandacht kan geven die zij waard zijn.

De lange linksbenige verdediger kan op verschillende posities uit de voeten en droeg voorheen de kleuren van ADO, Haaglandia, Noordwijk en HBS. Naast zijn werk is Brayen druk met zijn eigen bedrijf Double sports en geniet hij in zijn vrije tijd van zijn vrouw en kinderen.

Naast Brocker werd eerder deze duidelijk dat Donny van Oijen overkomt van Westlandia. Tezamen met de grote vast groep huidige wippolder spelers en een aantal jonge talenten die aan de deur kloppen staat er dan weer een uitgebalanceerde groep voor het nieuwe seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant