Afbeelding

Ingezonden: "Om gek van te worden"

Actueel 45 keer gelezen

Pijnacker - Woest is Esther uit de wijk Koningshof. Keer op keer wordt haar voortuin in de Pijnackerse wijk leeggeroofd. Ze is het helemaal zat en stuurde ons een brief.

"In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben ze bij ons wederom de voortuin leeg gerausd. Na ontelbare steppen en fietsen hebben ze nu de Mamut skelter meegenomen. Resultaat: drie verdrietige kinderen. Ze hebben het bijrijderstoeltje achtergelaten, maar ja wat hebben we daar aan?

De skelter heeft twee lekke voorbanden. De kleur is blauw en het stoeltje dat er op is gebleven is rood en verkleurd door de zon. Tijdens de enorme inbraakgolf in Koningshof is niet ons huis, maar onze tuin het doelwit! Schandalig om het speelgoed van kinderen op deze manier af te nemen. Ik neem aan dat degene die ongevraagd de skelter hebben meegenomen (oftewel gejat) ook negen, zeven en twee jaar zijn en het kennelijk ook heerlijk vinden om buiten te spelen en rond te crossen. Helaas is het onze kinderen niet langer gegund. Het is om gek van te worden!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant