Afbeelding

Refresh Bathrooms: badkamerrenovatie in één dag

Commerciele berichten 2.140 keer gelezen

Pijnacker - Het grootste verschil tussen de ‘gewone’ badkamer en die van Refresh Bathrooms is dat Refresh op de vloeren en aan de wanden niet werkt met tegels maar met kunststof composiet panelen. Daardoor wordt de hoeveelheid werk in veel gevallen verkleind van enkele weken tot enkele dagen.

Het gevolg is dat je veel minder lang je badkamer ‘kwijt’ bent en dat je enorm veel arbeidskosten bespaart. Plus het feit dat je nooit en te nimmer te maken krijgt met versleten voegen die lelijk worden en gaan lekken.

Verder heeft Refresh Bathrooms het grote voordeel dat er wordt gewerkt met één leverancier met een bepaald kleurenpalet en met een arsenaal aan badkamermeubels, kranen en allerlei andere badkamerbenodigdheden uit één voorraad.

Jurian Luyten en zijn directe collega/medewerker Lars Peeters praten met groot enthousiasme over hun sterk groeiende onderneming Refresh Bathrooms. Intussen heeft hij een team vakmensen ter beschikking die op vakkundige wijze badkamers renoveren. Badkamers van alle mogelijke afmetingen: van enkele vierkante meters tot en met grote ruimtes met de mogelijkheid tot luxe en comfort.

Twee concepten

Refresh Bathrooms heeft twee concepten.:

Concept 1
Als mensen nog in een bad staan te douchen of een hoge instap hebben, dan maakt Refresh Bathrooms er in één dag een inloopdouche van. Bad eruit, douche erin. Voor mensen die wat ouder zijn of niet meer zo mobiel, heel prettig: ze blijven langer en met meer comfort thuis wonen.

Concept 2
De tweede mogelijkheid is een complete badkamerrenovatie. Hierbij is niets te gek. Denk bijvoorbeeld aan een verlaagd plafond met dimbare spotjes, een nieuw toilet, meubels, spiegels, een handdoekradiator, enzovoort. En dat allemaal in een periode van twee tot drie dagen. De besparing in arbeid betekent dat Refresh bij allerlei onderdelen zoals de kranen gebruik maakt van A kwaliteit materialen. Op deze manier heeft de klant toch voor een prettige prijs een kwalitatief hoogwaardige nieuwe badkamer. De kunststof panelen worden op de vloeren en wanden aangebracht, zodat je enorm veel tijd bespaart op het voorafgaande sloopwerk met alle herrie en stof die daarbij komt kijken. Een enorm voordeel dus. Terwijl het er toch gewoon superstrak uit gaat zien allemaal.


Rijdende showroom

Refresh Bathrooms is gevestigd aan de Hankweg 69 op Bedrijvenpark Boezem-Oost, het nieuwe deel van De Boezem. Op dit moment werken ze nog met een ‘rijdende showroom’ waarmee ze bij de mensen thuis het gratis advies- en keuzegesprek aangaan. Natuurlijk zijn er volop keuzemogelijkheden en toch is de bedoeling van Refresh Bathrooms om de keuzestress bij de opdrachtgever niet te laten ontstaan. Omdat alles in de nieuwe badkamer bij één leverancier vandaan komt, is er helderheid, overzicht en afstemming in kleur en ontwerp. Kortom: via Refresh heb je in korte tijd voor een reële prijs de ‘bathroom’ van je dromen!

Je kunt binnen een halve minuut via de site een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek aan huis, waarbij de mobiele showroom komt voorrijden.

Refresh Bathrooms, Hankweg 69, 2641WV, Pijnacker, tel. 015-2024070.
E-mail: info@refreshbathrooms.nl
Website:
www.refreshbathrooms.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant