Afbeelding

12 inch-kids gezocht!

Algemeen 25 keer gelezen

Pijnacker - Kent u dat? Kinderen die zich op momenten tijdens de grote vakantie weleens vervelen? Wat zou het mooi zijn als er een activiteit voor handen is met een zeer positieve uitdaging. Telstar Uitgeverij start in samenwerking met het bestuur van 12 inch-race Pijnacker: de 12 inch-kids!

Het bekende poppetje van de 12 inch-race is tot leven gekomen in vier vrolijke ansichtkaarten. Deze kaarten kunnen worden verkocht aan familieleden, kennissen, buren en vrienden. Hieronder treft u een invulformulier aan die gebruikt kan worden om de kaarten te verkopen. Het is overigens niet de bedoeling om huis-aan-huis te gaan verkopen!

De opbrengst komt ten goede aan twee goede doelen van de 12 inch-race op zaterdag 10 september in Pijnacker. Dit jaar wordt er gereden voor de Guusje Nederhorst Foundation en VONK vuMC, onderzoek naar kinderkanker.

De kaarten kosten vijf euro per setje van vier en kunnen na betaling vanaf vrijdag worden opgehaald bij de receptie van Telstar Uitgeverij aan de Boezemweg 21 in Pijnacker. Verkoop dus zoveel mogelijk setjes. Daarnaast maak je kans op gratis kaarten voor de Efteling en een plek op de 12 inch-kids kar op zaterdag 10 september.

In het kort!

- Laat zoveel mogelijk vrienden, kennissen en buren je formulier invullen

- Verzamel netjes het geld en lever dit vanaf vrijdag in bij Telstar

- Je krijgt dan van ons de verkochte setjes kaarten

- Je maakt ook nog kans op kaartjes voor de Efteling

> Formulier downloaden!

* De actie loopt tot eind augustus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant