Workshop Kerstbeelden Herstellen

Actueel 94 keer gelezen

Nootdorp - Stoort u zich ook ieder jaar weer aan beschadigde beelden in uw kerststal? De engel zonder neus, de herder zonder fluit, de koning zonder kroon, het kindje zonder handje, Maria en Jozef met beschadigde kleding en de os en de ezel zonder staart?

Doe dan mee met de workshop Kerstbeelden Herstellen. Kunstenares Margot Labordus - Kerklaan helpt u met de juiste materialen de beschadigingen te herstellen en weer de juiste kleuren te geven. Na een dagje intensief oefenen en werken op het atelier van Margot in de Nootdorpse Dorpsstraat kunt u zelf thuis verder werken en staat de stal er tijdens de kerstdagen weer in volle glorie bij.

De eerste workshop is op zaterdag 27 november van 11 – 16 uur, de kosten zijn 25 euro per persoon, inclusief koffie, thee, lunch en gebruik van materialen. Opgeven/inlichtingen: margot@galerienootdorp.nl. of 015 3108249. Zie ook www.ateliermargot.nl. Als u op deze dag verhinderd bent, kunt u ook vragen naar andere mogelijkheden in het atelier. Wacht niet te lang met opgeven, want het aantal deelnemers is beperkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant