Logo telstar-online.nl

Medewerker interne logistiek gezocht

  •   keer gelezen

Ben jij in het nieuwe jaar toe aan een leuke nieuwe uitdaging, bij het kleurrijkste potplantenbedrijf in de regio?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig medewerker interne logistiek voor
38 uur per week

Wat ga je doen?
Als Logistiek Medewerker ben jij een onmisbare schakel in het bedrijf. Jij werkt iedere dag midden in het bedrijf. Het is een allround functie waarbij jij veel verantwoordelijkheden krijgt. Je zorgt ervoor dat de Bromelia’s netjes verwerkt worden, er is moderne apparatuur die jouw hierbij helpt. Belangrijk in deze functie is dat jij continu het overzicht bewaart en weet wat er moet gebeuren. Een op maat gemaakte planning is essentieel, vooruit plannen is daarin belangrijk om alles op rolletjes te laten lopen

Waar je aan de slag gaat
Jij gaat aan de slag bij hét Bromeliabedrijf van Nederland. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het kweken van Bromelia’s in verschillende soorten, maten en kleuren. De bromelia’s worden op een duurzame manier geteeld, zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen en aardwarmte en beschikken wij over de juiste keurmerken. Naast deze milieuvriendelijke werkwijze beschikken wij ook over de meest vooruitstrevende technologie zoals een camerasorteermachine. Maar buiten dit alles kan het bedrijf natuurlijk niet bestaan zonder een gemotiveerd team van medewerkers die jarenlange (teelt)ervaring hebben en dag in dag uit vol passie aan het werk gaan.

Wil jij hier graag deel vanuit maken? Pak dan nu je kans en solliciteer!

Meer informatie & solliciteren
Ben jij een echte topper en weet je alles van het interne logistieke proces? Wil je werken in een hecht en gemotiveerd team? Reageer dan vandaag nog op deze vacature en wie weet werk jij binnenkort tussen de mooiste Bromelia’s. Voor meer informatie over de vacature neem je contact op via sandy@bestbromelia.nl.

Lijkt jou dit een leuke job solliciteer dan gauw op deze functie!

Meer berichten