Open Dagen Ipse de Bruggen groot succes
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Open Dagen Ipse de Bruggen groot succes

  •   410 keer gelezen   Actueel

De Open Dagen van Ipse de Bruggen zijn in de smaak gevallen. Honderden bezoekers hebben donderdagmiddag 14 maart en zaterdag 16 maart een bezoek gebracht aan één van de locaties in Zwammerdam, Nieuwveen, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Naaldwijk. De bezoekers werden daar getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel.

Op de verschillende locaties van Ipse de Bruggen waren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo konden kinderen bij dagbestedingslocatie De Ruimte in Delft ponyrijden en een theatervoorstelling bijwonen. Bij lunchcafé De Zoetelaar in Zoetermeer maakten de gasten zelf chocoladelolly's. Op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam lieten bezoekers zich informeren over de activiteiten op onder meer dagbesteding 't Hof, de boerderij en het educatief centrum.

Werkzoekenden hebben tijdens de Open Dag op alle locaties informatie gekregen over het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Juist met het oog op de werving van scholieren en studenten opende de organisatie afgelopen donderdag de deuren van landgoed Ursula in Nieuwveen.

WorkshopsOp Landgoed Crayenburch in Nootdorp waren onder meer het hoofdgebouw, het bewegingscentrum en Het Eiland geopend. Verder konden bezoekers op die locatie de Beotuin bezoeken en was er een foodtruck aanwezig. Er reden pendelbusjes naar de woon- en dagbestedingslocatie aan de Van der Woudendijk en de Smulhoeve in Den Haag. In Naaldwijk waren Het Werkpalet en Het Palet geopend voor bezoek. Daar konden de bezoekers deelnemen aan mini-workshops van de creatieve groepen en konden zij een bezoek brengen aan de zorgbakkerij Het Blauwe Hek.

Varkentje eet appelOp alle deelnemende locaties van Ipse de Bruggen werden bezoekers getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel. Met dit lunchgerecht heeft Anouska van lunchcafé De Zoetelaar onlangs de eerste prijs gewonnen tijdens de Horecava 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens de Open Dag konden bezoekers ook kennismaken met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Ipse de Bruggen.

Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>