Ton Schoonebeek van Keukenvernieuwers.
Ton Schoonebeek van Keukenvernieuwers.

De Keukenvernieuwers ontzorgt van A tot Z

Commerciele berichten 956 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De Keukenvernieuwers is een franchiseorganisatie, met meer dan 50 zelfstandige keukenvernieuwers door het hele land. Ton Schoonebeek neemt al zes jaar de regio Lansingerland, Delft en Zoetermeer voor zijn rekening. Je ziet dus altijd hetzelfde gezicht en kunt rekenen op de meest persoonlijke aanpak op de markt. 

“De naam zegt het al: wij vernieuwen keukens. Hoofdzakelijk fronten, aanrechtbladen en apparatuur.” Maar eigenlijk kun je bij De Keukenvernieuwers terecht voor alles van het vervangen van een handgreep of scharniertje tot het leveren en plaatsen van volledig nieuwe keukens. Alles wordt in onze fabriek op maat gemaakt, en kwaliteit staat hoog in het vaandel”, zegt Ton.

Ontzorgen 

De Keukenvernieuwers komen bij de klanten aan huis om de wensen in kaart te brengen. “We hebben geen showroom, maar nemen allerlei stalen van kleuren en materialen mee en foto’s waarop de klant kan zien welke resultaten er allemaal mogelijk zijn.” De Keukenvernieuwers houdt altijd de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, en ontzorgt van A tot Z. “We regelen zelf de verkoop, de levering en de montage en lossen ook alle mogelijke complicaties zelf op.” Het voordeel van De Keukenvernieuwers is dat je binnen een mum van tijd een nieuwe keuken kunt krijgen, zonder middenin een bouwval te hoeven zitten. “Veel mensen hebben geen zin in hak- en breekwerk, en willen ook niet weken zonder keuken zitten”, vertelt Ton. 

Een nieuwe keuken zonder gedoe


Duurzaam

Mensen kiezen steeds vaker voor De Keukenvernieuwers. Aan de ene kant omdat voor het gemak dat wij bieden, maar ook het milieu gaat een steeds grotere rol spelen. Waarom zou je iets weggooien als het nog goed is?” Ook de materialen die De Keukenvernieuwers gebruikt, worden steeds groener. Zelfs wanneer je van gas naar elektrisch koken wilt gaan, kan De Keukenvernieuwers je daarbij helpen. “Meestal moet er een aanpassing in de meterkast gemaakt worden om een fornuisgroep te kunnen plaatsen. Ik werk al jaren samen met een elektricien die dat zo geregeld heeft.Wie voor groen, gemak én trendy gaat, gaat dus voor De Keukenvernieuwers”, zegt Ton trots.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant