Het nieuwe beeldmerk was op Koningsdag niet te missen bij de vijver in het Emmapark.
Het nieuwe beeldmerk was op Koningsdag niet te missen bij de vijver in het Emmapark.

Velux Elektrotechniek: nieuw tijdperk, nieuwe uitstraling

Actueel 1.392 keer gelezen

Velux Elektrotechniek, onderdeel van de OBS-groep en erkend installatiebedrijf in de regio, kondigt met trots de herlancering aan van haar uitstraling en daarmee ook de website. Deze update markeert een belangrijke stap in de ambitie van het bedrijf om zowel de zakelijke markt als particulieren beter te bedienen.

Onder de leiding van René van Haastert, die terugkeerde naar Velux met vernieuwde visie en ervaring, heeft het bedrijf zich niet alleen gericht op het verstevigen van zijn positie in de zakelijke markt, maar nu ook nadrukkelijk op de particuliere sector. 

“Met ons advies en expertise in het ontwerpen en installeren van complete elektrasystemen voor zowel nieuwbouw als renovaties, zijn we uitstekend uitgerust om ook de thuisbasis van onze klanten te transformeren naar een veilig en comfortabel thuis,” zegt Van Haastert. De vernieuwde site weerspiegelt deze uitgebreide dienstverlening en biedt een gebruiksvriendelijke interface waar klanten gemakkelijk toegang hebben tot informatie en ondersteuning.

De lancering van de website valt samen met Koningsdag 2024, een strategische keuze die wordt gevierd met een promotiecampagne in het hart van Pijnacker. Op prominente plekken zoals het Raadhuisplein en het Emmapark hebben bezoekers kunnen kennismaken met het nieuwe logo van Velux, wat symbolisch staat voor de moderne, toegankelijke richting van het bedrijf.

Velux Elektrotechniek zet zich in voor kwaliteit en innovatie, zowel in de zakelijke markt als bij particulieren thuis. Met de nieuwe website streeft Velux ernaar de drempel voor informatie en dienstverlening verder te verlagen, zodat elke klant – groot of klein – optimaal kan profiteren van technologische vooruitgang en professionele ondersteuning.

Bezoek de nieuwe website op:
www.velux-elektrotechniek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant