Frank moet misschien met een afgrijselijk skeelerpak rondrijden, maar dat maakt hem niets uit.
Frank moet misschien met een afgrijselijk skeelerpak rondrijden, maar dat maakt hem niets uit.

24 uur lang skeeleren voor Kika

Actueel 863 keer gelezen

Op 1 en 2 september wordt er in Biddinghuizen op Flevonice een 24 uur skeeler-sponsortocht georganiseerd voor KiKa. Na een aantal jaren met een team te hebben meegedaan gaat Frank Hogervorst de race nu in zijn eentje rijden. Na jaren veel blessures gehad te hebben is hij nu weer helemaal fit.

Omdat hij daar zo blij mee is, wil hij dit nu graag inzetten om andere te helpen. En zo heeft hij ook gelijk een mooie bezigheid voor tijdens zijn afstuderen. Zijn doel voor de race: 400 kilometer en zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa.

Trainen is een ding, geld inzamelen een andere. Om sponsoren leuk te houden heeft hij samen met eigenfietsshirt.nl een skeelerpak ontworpen met 8 sponsorplekken. De hoogste bieders bepalen vervolgens wat er op komt in de vorm van teksten of een plaatje/foto etc. "Vooral onder mijn vrienden is het populair, ik ben erg bang voor de ontwerpen die ingestuurd gaan worden", aldus Frank. Naast 24 uur lang op de skeelers staan moet hij dus misschien ook met een afgrijselijk skeelerpak rondrijden. Maar goed, zoveel mogelijk geld op halen voor KiKa is het belangrijkst!

Website
Mocht je ook graag Frank willen steunen in de strijd tegen kinderkanker dan kun je hem sponsoren voor de 24 uursrace, alle informatie hiervoor vind je op Frankhogervorst.nl/24kika.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant