Dit is een ecologische opslagplaats zegt de gemeente, maar ondernemers vinden het gewoon een vuilstort.
Dit is een ecologische opslagplaats zegt de gemeente, maar ondernemers vinden het gewoon een vuilstort.

Ergernis over 'vuilstort' Sportlaan

Actueel 125 keer gelezen

Pijnacker - Aan de Vrederustlaan met de Sportlaan bevindt zich al vele jaren een gemeentelijk depot. Volgens de gemeente gaat het om een tijdelijke opslagplaats, maar ondernemers noemen het een regelrechte vuilstort.

"Het is een stukje Pijnacker waar niet naar omgekeken wordt, maar waar mensen wel degelijk last van hebben", zo vertelt een lokale ondernemer uit de omgeving van de Sportlaan. Hij vindt dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp meet met twee maten: "Ondernemers die er zitten worden regelmatig bezocht door mensen van gemeente en Milieudienst Haaglanden. Of ze alles wel in orde hebben. Het stukje van de gemeente is echter een zooi." Hij laat weten dat men al regelmatig aan de bel heeft getrokken bij de gemeente, maar dit allemaal tevergeefs is geweest.

De gemeente laat in een reactie op de ophef weten: "Het is geen vuilstort, maar een tijdelijke opslagplaats voor gemeentelijk materiaal, zoals fietsenrekken. De locatie wordt overigens niet gemaaid uit ecologisch oogpunt, omdat dit de diversiteit van planten en dieren ten goede komt."

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant