Afbeelding

Weer jongen zomaar in elkaar geslagen, ditmaal in Nootdorp

Actueel 63 keer gelezen

Nootdorp - Precies een maand na de vreselijke mishandeling nabij de Emmastraat in Pijnacker, waarbij een 23-jarige inwoner ernstig gewond raakte, heeft er afgelopen weekend weer een soortgelijk incident plaatsgevonden. Ditmaal in Nootdorp.

Op de Oudeweg, nabij de Dominee C. Spoorlaan in Nootdorp, werd in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 december rond twee uur een 17-jarige inwoner van Delfgauw in elkaar geslagen. Het slachtoffer kwam van een gezellig feestje en wilde op een gegeven moment terug naar zijn ouderlijk huis in Delfgauw fietsen.

Ter hoogte van de Oudeweg werd hij tegengehouden door drie jongens en kreeg hij direct rake klappen. Ook bij deze mishandeling was er sprake van drie daders, net als bij de mishandeling in de Emmastraat. Ook is er wederom een donkere parkajas gezien. Het slachtoffer heeft aanzienlijk letsel opgelopen en is mogelijk buiten westen geweest.

De politie van bureau Pijnacker-Nootdorp heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te bellen met 0900-8844. Anoniem tips doorgeven over deze zaak en de mishandeling in de Emmastraat, kan via 0800-7000.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant