Afbeelding

Ook post bus Rietsingel zoek

di 21 aug 2012, 11:44 Actueel

Pijnacker - En weer een ondernemer die aan de bel trekt over verdwenen post in Pijnacker. Ondanks regende het al klachten over zoekgeraakte poststukken na het posten in een bus aan de Maria Vosstraat Klapwijk.

Dit nieuwe incident is alarmerend. Meer dan tien afwijzingen voor een open sollicitatie deed de Pijnackernaar op de bus. Niets kwam aan. Hij zocht contact met PostNL en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ze konden niets doen. Inmiddels heeft hij alle brieven opnieuw gestuurd.

Opmerkelijk in dit verhaal is dat het steeds gaat om grote aantallen poststukken waarvan nooit meer iets wordt vernomen. Op de vraag of er wellicht sprake is van diefstal kon een zegsvrouw van PostNL geen antwoord geven, maar dit ook niet ontkennen. “Indien er een klacht wordt ingediend, wordt er altijd een onderzoek ingesteld”, zo laat men weten.

Volgens een anonieme bron bij PostNL ligt het allemaal aan een versnelde reorganisatie van het sorteercentrum aan de Rijnweg in Delft. Het is er een zooitje. “De puinhoop van de postbezorging die dat heeft opgeleverd is onder andere na te lezen op de website van omroep Brabant”, zo meldt de bron ons.

Lees hier de reacties op ons vorige item terug en lucht hieronder gerust je hart: vertel jouw verhaal of ervaring.

Uit de krant