Afbeelding

Vriendengroep uit Pijnacker legt bloemen

Actueel 50 keer gelezen

Pijnacker - Vrienden van de omgekomen 17-jarige Sandjai uit Pijnacker hebben zaterdagmiddag bloemen gelegd op de plek van het fatale auto-ongeluk van afgelopen nacht.

De bestuurster van het voertuig, een 18-jarig meisje uit Pijnacker, reed rond kwart over één over de Hoflaan richting de Delfgauwseweg, verloor de macht over het stuur en botste vol tegen een betonnen vangrail. Zij raakte zwaargewond en is afgelopen nacht in het ziekenhuis geopereerd. Haar situatie is momenteel stabiel.

In de auto zat een ook een 18-jarige jongen uit Pijnacker. Hij zat met zijn benen vast onder het dashboard. De brandweer bevrijdde hem en de ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. In de auto bevond zich ook nog het slachtoffer, hij was direct door het ongeval overleden en werd aangetroffen op de achterbank.

Volgens vrienden van het slachtoffer was er gisteravond een feest in Pijnacker en reed een aantal vrienden daarna met meerdere voertuigen naar een parkeerterrein aan de Hoflaan. "Het meisje wilde een rondje rijden, maar kwam niet meer terug. Toen we gingen zoeken zagen we al allemaal politiewagens staan", zegt een vriend van het slachtoffer.

De vrienden, voor het grootste deel uit Klapwijk en Tolhek, zijn enorm aangeslagen door het ongeval. Een grote groep jongeren kwam om half een bijeen op de fatale plek. Er werd met elkaar gepraat en er werden bloemen gelegd voor het slachtoffer. Ook de familie van het slachtoffer was aanwezig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant