Afbeelding
Win Kaarten

Vrijheidscollege over de waarde van onze vrijheid en democratie

Actueel 530 keer gelezen

Op 3 mei om 20.00 uur geeft econoom en cultuurhistoricus Marcia Luyten een vrijheidscollege in de theaterzaal van CulturA & Zo. Tijdens dit college gaat Luyten in op de vraag wat er nodig is om een democratie in stand te houden en haar te koesteren. 

In deze tijden van politieke onrust en onduidelijkheid over de toekomst staat de democratie onder druk. Wat betekent de democratie nou eigenlijk voor onze maatschappij en voor ons als individu? Wat kunnen wij zelf doen om voor een gezonde democratie te zorgen? Kom naar het Vrijheidscollege over het koesteren van onze democratie, als jij je horizon over dit onderwerp wilt verbreden.

Kom jij hierover meepraten en meedenken? Kaartjes voor het Vrijheidscollege kosten 10,00 euro, maar wanneer je lid bent van de Bibliotheek Oostland betaal je slechts 7,50 euro. Tickets zijn te reserveren via de website van CulturA & Zo www.culturaenzo.nl

Mail ons jouw vragen aan Marcia Luyten via volwassenen@bibliotheekoostland.nl Een aantal van deze vragen wordt geselecteerd om in het Vrijheidscollege aan bod te laten komen. Onder de vraagstellers wordt een aantal exemplaren van het boek ‘Democratie is niet voor bange mensen’ verdeeld.


Wij mogen voor CulturA & Zo vrijkaarten weggeven voor het Vrijheidscollege met Marcia Luyten van vrijdag 3 mei om 20.00 uur in Nootdorp. 

“Vrijheid is niet meer vanzelfsprekend en onze democratie moeten we koesteren”, zo is het thema wat vrijdag besproken zal worden en waar de zaal actief aan mee mag doen door het stellen van vragen. Stuur een mail aan contact@culturaenzo.nl o.v.v. Winactie Vrijheidscollege en wie weet zit jij er bij vrijdag!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant