Afbeelding

Politie zoek getuigen van diefstal

Actueel 3.875 keer gelezen

Op maandag 17 juli is er tussen 01:30 uur en 02:00 uur een motor gestolen op het Pijlkruid in Nootdorp. Volgens getuigen werd de motor door meerdere personen in een witte bestelbus geladen, waarna ze met de buit zijn weggereden. Mogelijk waren er ook twee personenauto’s betrokken bij de diefstal, die voor en achter de bestelbus zouden hebben gereden.

Gelukkig konden de politieagenten de witte bestelbus onderscheppen op de Dokter Bakkerenlaan in Nootdorp. Bij de controle van het voertuig troffen ze de gestolen motor aan in de laadbak van de bestelbus. De bestuurder werd direct gearresteerd op verdenking van heling of diefstal. Bovendien bleek hij onder invloed van drugs te rijden. De verdachte zal op het politiebureau verhoord worden over deze aanklachten.

De politie is nu dringend op zoek naar bewoners en getuigen die in de omgeving van het Pijlkruid in Nootdorp en de Dokter Bakkerenlaan in Nootdorp wonen. Als u camerabeelden heeft of informatie heeft over de witte bestelbus en de twee personenauto’s, en de route die ze hebben afgelegd, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met het VVC van Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Uw informatie kan van cruciaal belang zijn voor het onderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant