Afbeelding

Run Bike Run helaas gestopt...

Actueel 3.550 keer gelezen

De RunBikeRun in Pijnacker is een Crossduathlon wedstrijd welke in samenwerking met IJsvereniging Pijnacker (IJVP) en Triathlon Vereniging Pijnacker (TRIP) georganiseerd wordt sinds 1990 en in 2019 voor de dertigste keer is georganiseerd, altijd op de derde zondag in november. Vanwege corona is er sindsdien geen wedstrijd meer geweest.

Door de afgelopen twee coronajaren zijn er wat bestuursleden door verschillende omstandigheden gestopt waardoor er diverse functies binnen het bestuur van de RunBikeRun vacant zijn. Na herhaalde oproepen in de (social) media en persoonlijke oproepen is het niet gelukt om opvolging voor deze functies te vinden, is er met pijn in het hart, besloten te stoppen met het organiseren van de RunBikeRun.

Doorstart
Indien er personen zijn die dit niet willen laten gebeuren, dan is een aantal leden van het huidige bestuur bereid om alsnog door te gaan dan wel nieuwe mensen in te werken tijdens een eventueel te organiseren volgende RunBikeRun welke dit jaar traditioneel op 20 november zal plaatsvinden.

Dus vind jij het leuk om mee te werken aan dit mooie sportevenement, dan kun je hierover contact opnemen met het oude bestuur door een bericht te sturen via het contactformulier op de website runbikerunpijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant