Afbeelding

Correctbooks voor 687 kinderen in Tanzania!

ma 29 nov 2021, 13:40 Actueel

Nootdorp - Samen met Correctbook zet Anouk van Schip uit Nootdorp zich in om 687 kinderen in Ilula te voorzien van herbruikbare schriftjes! Door middel van deze schriftjes, kunnen ze onbeperkt schrijven. Wanneer het schriftje vol is, kunnen ze het met het bijgeleverde doekje uitwissen en weer opnieuw gebruiken!

“Met het geld dat wij samen met jou ophalen zullen wij 687 kinderen in het plaatsje Ilula, wat gelegen is in Tanzania, voorzien van hun eigen Correctbook, zodat ook zij toegang hebben tot schrijvend leren. Het Ilula Orphan Program biedt een toekomst voor kansarme én alleenstaande kinderen. De belangrijkste faciliteiten daarbij zijn het bieden van onderdak en onderwijs. IOP is volledig afhankelijk van donateurs en wij hopen met de donatie van deze Correctbooks een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en toekomst van alle kinderen”, zegt Anouk.

Correctbook produceert herbruikbare duurzame schriftjes en zet zich in tegen analfabetisme. De boekjes zullen geproduceerd worden in de sloppenwijken van Kigali in Rwanda. Doordat ze door locals geproduceerd worden, zorgt dit voor meer werkgelegenheid en toekomstperspectieven.

Via de onderstaande code kun jij een donatie doen en helpen met het voorzien van 687 Correctbooks! Iedere donatie of het delen van deze QR code kan een verschil maken, alvast enorm bedankt! 

- steunactie.nl/actie/correctbooks-voor-kinderen-in-tanzania/-5276

Uit de krant