Afbeelding

Aanmelden voor interactieve webinar over Rookvrije Omgeving Haaglanden

Actueel 300 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Op 22 juni om 10.00 uur organiseert GGD Haaglanden het interactieve webinar Rookvrije Omgeving Haaglanden, waar ook Pijnacker-Nootdorp onder valt.

“Tijdens dit webinar wil de GGD gemeenten en organisaties in Haaglanden stimuleren om zoveel mogelijk plekken zichtbaar rookvrij te maken, ten behoeve van een rookvrije generatie. Daarom geven wij graag praktische tips, voorbeelden, good practices en extra informatie van professionals op het gebied van roken”, vertelt Noortje de Tombe, programmamedewerker Rookvrije Omgeving, aan onze redactie.

“Er zullen verschillende personen met elkaar aan tafel zitten om hierover te praten en tips te geven. Zo schuiven onder andere verslavingsarts Robert van de Graaf, Indigo, Brijder, gemeente Midden-Delfland, Gezondheidsfondsen voor Rookvrij, een JGZ arts, ADO Den Haag en GGD Haaglanden aan. Uiteraard is er ook de gelegenheid om hierop te reageren en vragen te stellen.”

Help jij mee om zoveel mogelijk organisaties binnen Haaglanden zichtbaar rookvrij te maken?! Klik hier om aan te melden voor dit interactieve webinar.


Uit de krant

Uit de krant