Bibliotheek Oostland en coronamaatregelen | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Bibliotheek Oostland is open op de reguliere openingstijden.</p>

Bibliotheek Oostland is open op de reguliere openingstijden.

Bibliotheek Oostland en coronamaatregelen

  •   keer gelezen   Actueel

Er zijn weer nieuwe coronamaatregelen van kracht. Reden voor Bibliotheek Oostland om nogmaals te benadrukken dat voor leden, die om wat voor reden dan ook, verband houdend met corona, niet naar een bibliotheekvestiging kunnen komen, het mogelijk is om geleende boeken aan huis te laten bezorgen. 

Bibliotheek Oostland bezorgt de boeken aan huis in; Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. Bibliotheek Oostland is open op de reguliere openingstijden, maar hanteert wel een aantal maatregelen. Een mondkapje is niet verplicht, maar mag uiteraard altijd. U wordt verzocht een reservering te maken via de website, maar dit kan ook aan de deur. Dit geldt voor kinderen en volwassenen. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Voor de vestigingen met horeca, zoals Buurt & Zo, Pijnacker en CulturA & Zo, Nootdorp gelden de horecaregels, dus registratie bij binnenkomst, plaatsnemen en sluiting om 22.00 uur. De nieuwe maatregelen hebben (nog) geen extra gevolgen voor de theatervoorstellingen, mocht dit wel zo zijn dan worden klanten per voorstelling op de hoogte gesteld van de veranderingen.

Meer berichten