Bewoner De Bieslandhof in Delft positief getest op coronavirus | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Bewoner De Bieslandhof in Delft positief getest op coronavirus

  •   keer gelezen   Actueel

Delft - Zaterdag 27 juni is een bewoner van locatie De Bieslandhof positief getest op het coronavirus. De betreffende bewoner en de eerste contactpersoon zijn direct op de hoogte gesteld. In overleg met de specialist ouderengeneeskunde van Pieter van Foreest zijn alle noodzakelijke maatregelen genomen.

"We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en handelen hierin volgens de strikte richtlijnen en procedures van het RIVM met de strenge aanvullende hygiënemaatregelen uit voorzorg en veiligheid. De betreffende bewoner is in quarantaine. Uit voorzorg zullen ook de andere bewoners in afzondering verblijven zolang dit nodig is. Alle bewoners van De Bieslandhof worden nauwlettend in de gaten gehouden voor wat betreft mogelijke klachten en/of besmetting. Zodra een bewoner klachten ontwikkelt nemen we meteen contact op met de arts en met de eerste contactpersoon", zegt een woordvoerder.

Bezoek
"De bezoekregeling voor verpleeghuis De Bieslandhof en Revalidatie & Herstel aan de Beukenlaan in Delft is hierdoor per direct stopgezet om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te voorkomen. We begrijpen dat dit een enorme impact heeft op de cliënten en hun naasten. We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen. De alternatieve mogelijkheden voor contact zoals videobellen, bellen, post en/of attenties versturen, blijft uiteraard mogelijk en worden zeer gewaardeerd. De cliënten en eerste contactpersonen zijn geïnformeerd en we laten het meteen weten wanneer de bezoekregeling weer aangepast kan worden en bezoek weer mogelijk is"

Meer berichten