Afbeelding

Nachtafsluitingen A4 tussen Den Haag Zuid en Delft

Verkeer 1.401 keer gelezen

In verband met een reparatie aan het asfalt sluit Rijkswaterstaat de A4 ter hoogte van Den Haag Zuid af in de richting van Rotterdam in de nachten van 24, 25, 26 en 27 augustus.

De werkzaamheden vinden deze nachten plaats tussen 22.00 uur en 05.00 uur. De toeritten zijn al vanaf 21.00 uur afgesloten. De A4 richting Den Haag blijft beschikbaar. 

Afsluitingen

- Maandag 24 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid. De toeritten zijn niet afgesloten
- Dinsdag 25 augustus, woensdag 26 augustus en donderdag 27 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid, de toerit Den Haag Zuid, verzorgingsplaats Peulwijk-West en de toe-en afrit Den Hoorn.
 

Omleidingen
Verkeer wordt omgeleid via knooppunt Ypenburg en de A13. De hulpdiensten kunnen op afroep langs het werk. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Extra reistijd
Rekening houden met een extra reistijd tot 15 minuten.

Inhoud werkzaamheden
Aannemer Vermeulen voert de werkzaamheden uit die bestaan uit het repareren van asfalt. De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland hebben regulier onderhoud nodig. Hierdoor blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

Corona
Uiteraard werken de aannemers met inachtneming van de actuele coronamaatregelen, door te letten op hygiëne en het bewaren van onderlinge afstand.

Uit de krant