Afgelopen vrijdag ontvingen Badmintonvereniging DEO en Volleybalvereniging DEO de sleutels.
Afgelopen vrijdag ontvingen Badmintonvereniging DEO en Volleybalvereniging DEO de sleutels.

Oplevering nieuwe Jan Janssen sporthal is een feit

Sport 3.071 keer gelezen

Wat een fantastisch nieuws! In de gemeenten Pijnacker-Nootdorp is een gloednieuwe sporthal gereed, waar talloze sporters de komende jaren kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Afgelopen vrijdag kregen zowel Badmintonvereniging DEO als Volleybalvereniging DEO de sleutels overhandigd van de nieuwe Jan Janssen hal, een prachtige mijlpaal na jaren van voorbereiding. Vanaf 2 april zullen beide clubs terugkeren naar hun vertrouwde omgeving en starten met hun eerste speelavonden in de Jan Janssen sporthal.

In de komende week zullen de verenigingen doorgaan met het inrichten van de foyer en de laatste verhuisdetails afhandelen. Beide clubs zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst en danken de gemeente voor de fijne samenwerking. De officiële opening zal op een later moment plaatsvinden en de details hierover zullen nog gecommuniceerd worden door de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. De nieuwe sporthal biedt niet alleen een geweldige faciliteit voor de lokale sportverenigingen, maar zal ook dienen als een centrale ontmoetingsplek. Met moderne voorzieningen en een ruime indeling belooft de Jan Janssen hal een bruisend middelpunt te worden voor sport, recreatie en sociale activiteiten. 

De verenigingen kijken vol verwachting uit naar de vele mooie momenten die ze in deze nieuwe accommodatie zullen beleven!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant